Diet Coke designed by Gaultier

Modeskaparen Jean Paul Gaultier har designat flaskor åt Coca cola, här ser du resultatet:

Coca cola, diet coke, Jean Paul Gaultier

Jag är inte alls förtjust i Cola light, men måste nog köpa ett par flaskor bara för den snygga designen. Den högra är min favorit!

Nagellack

Den senaste passionen här hemma är - nagellack! Det är ett enkelt sätt att sätta färg på tillvaron, och man kan variera i det oändliga!

Nyansen för dagen är nr 295 från Depend, ett matt, turkosblått lack som var lätt att få snyggt och som torkade ganska fort.

Jag fick tyvärr inte till någon bra bild att visa upp, så ni får tro mig på mitt ord när jag säger att resultatet blev riktigt bra och att jag faktiskt lyckades få det mesta av lacket naglarna, istället för bredvid. ;-)
Jag är långt ifrån lika duktig som tjejen bakom Makeupmylack, men övning ger färdighet. :-)
Såhär snyggt blir det när hon lackar:

Leopard-mönstrat:
Naglar nagellack makeupmylack leopard
(Bild: Makeupmylack)

Korsett-snörning:
Naglar nagellack makeupmylack korsett
(Bild: Makeupmylack - klicka på länken för att läsa hennes guide till denna snygga lackning!)

Hade ingen mer passande kategori att publicera detta i än "Bodymods", det är ju faktiskt en modifiering av kroppen, om än en light-variant! ;-)

Beach 2012

Japp, nu är det hög tid att börja arbetet med att komma i form inför Beach 2012. Men hur gör vi inredningsnördar för att på bästa sätt motivera oss till träning? Jo, vi tränar med hjälp av schyssta inredningsprylar, förstås! Här kommer tips på några saker som både fungerar som hantlar, och...

...stiliga ljusstakar...
Ljusstake hantel Tove Thambert
Design: Tove Thambert

...sparbössa...
Sparbössa hantel
...eller bestick:
Bestick hantlar
(Miniatyrbilder: Roligaprylar.se)

Tycker du fortfarande att träning låter för jobbigt, kan du alltid satsa på Bitch 2012 istället... ;-)

Skämt åsido, mitt bästa träningstips, förutom prylarna ovan ;-) är att ladda mp3-spelaren full med bra, peppande musik som du blir glad och sprallig av! Träningen kommer gå som en dans (haha...) och du bränner kalorier och trimmar muskler samtidigt som du får njuta av din favoritmusik - kan det bli bättre? :)

Zucchinigratäng med riven ost


Tänkte bjuda på receptet till en smaskig gratäng som passar utmärkt som tillbehör till sommarens grillfester. Den är både enklare och snabbare än den klassiska potatisgratängen, och minst lika god. Dessutom gissar jag, utan att vara speciellt insatt, att den är ganska LCHF-riktig, för den som gillar det.


Ingredienser:
* 2-3 zucchini
* Riven ost efter behag, vilket i mitt fall innebär ca 1 påse
* 1 st röd lök
* Vispgrädde (1,5 dl står det i receptet, men här går nog mer än så, beror förstås på storleken på formen)
* 1 tsk av kryddan "franska örter"

Såhär gör du:
Skölj och skiva zucchini, skala och skiva rödlöken. Lägg i smord form. Strö över den rivna osten, pudra på örterna och häll på grädden så att ungefär hälften av formens innehåll täcks. In i ugnen på 200°, ca 20-30 minuter, prova med potatissticka när zucchinin är lagom mjuk.
Servera till t.ex. kött eller fisk.

Smaklig måltid!


RSS 2.0