Angelbox by Fluffbabes

Vem har sagt att man måste bli begravd i en kista av gammalt klassiskt snitt? Varför inte lika gärna i en "Angelbox", en rosa kista med änglavingar till handtag?

Angelbox rosa

Personligen tyckte jag dock nog - hör och häpna! - att den svarta var snäppet vackrare:

Angelbox svart

Önskar man bli kremerad finns också vackra urnan "Angeldust".

Självklart vill man ha en vacker och unik sten också, kanske denna?
Vacker sten, men själv hade jag nog valt en annan text.

Läs mer om artiklarna på www.neverendingstory.se där du också kan beställa broschyren med samma namn, ett livsarkiv där du "fyller i dina önskemål inför ditt sista (eller första) party". En skön inställning till döden, tycker jag. Såhär står det på hemsidan:

Allt har en början – och ett slut. Men vi tror att slutet också har en början. Att vi går vidare till något annat när vi dör. Därför finns det faktiskt anledning att inte behöva se fullt så nattsvart på en begravning.

Med Never ending story, ett lite annorlunda Livsarkiv, vill vi markera något mer än ett definitivt slut på vårt liv. Vi vill för det första visa att vi i livet vågade vara precis den vi ville vara. Att vi, efter förhoppningsvis ett långt och härligt liv, avslutar på samma sätt som vi levde. På vårt eget sätt.

Vi vill också göra det lättare för våra vänner och anhöriga när den dagen kommer, dels genom att ha förberett och bestämt hur vår begravning ska vara, dels genom att ge dem en sista hälsning från just oss.

I livet har vi älskat ett bra party eller en middagsbjudning som våra vänner sent har kunnat glömma. Så vill vi att det ska vara på vår begravning också. Därför har vi skapat Never ending story och Angelbox by Fluffbabes (en kista som inte är som alla andra).

I Never ending story har vi skrivit ned punkter som ska hjälpa till att skapa det perfekta avskedet för våra nära och kära. Vi vet inte vart vi ska efteråt, men vi tror att det är värt en sista (eller första) fest.

Välkommen att följa med oss på den kanske mest spännande resan någonsin...


RSS 2.0