IKEAs badrumsskåp Fullen

I Hyresgästföreningens medlemstidning Hem&Hyra hittade jag en artikel om badrumsskåp och föll - föga förvånande, hrm... ;-) - för ett skåp från IKEA, nämligen Fullen - enkelt, snyggt och billigt!


Fullen underskåp

Tycker du att skåpet ser lite tråkigt och intetsägande ut? Gör som tjejen bakom MakeupMyLack och pimpa det med vinyl i någon rolig färg! Såhär snyggt kan det bli då:

Fullen pimat

Skåpet är litet och nätt men erbjuder gott om plats för det nödvändigaste. Det är egentligen avsett för vägghängda handfat, dvs. utan rör som går ner i golvet, men med en sticksåg så går det enkelt att modifiera för att passa även med rör. Kan också bjuda på ett litet extra tips: de medföljande små plastpluttarna som ska fungera som dörrstoppar är väldigt sköra och går lätt sönder. Men ingen fara på taket: de medföljande beslagen som är tänkta att användas om man vill fästa skåpet i väggen fungerar minst lika bra! (Du behöver bara använda det ena.) Hela tanken med ett fristående skåp var ju, iallafall för mig, att slippa göra några hål i väggen och riskera att skada fuktspärren. Och om golvet är lite ojämnt är inte det heller några problem, för du kan enkelt justera höjden på benen genom att skruva på dem.

Såhär ser mitt skåp ut, efter ovan nämnda modifikationer:

Fullen från IKEA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0